• Dansk proteinpulver
  • Dag-til-Dag
  • Fri fragt over 399,-
  • Fragt: Kun 29,- | Gratis over 299,-
  • E-mærket

Brug for hjælp? 96 525 525

Bestil inden 16:0016:00

Næste afsendelse

00: 00: 00

Så sender vi i dag

Leveres mandag med GLS

Weightgainpulver eller proteinpulver


Der er mange, som er i tvivl om hvorvidt de skal vælge weightgainpulver eller proteinpulver, og det forstår man jo til en vis grad godt, da formålet for mange af dem, som træner med vægte, netop er at øge kropsvægten i form af ekstra muskelmasse. Lad os derfor se nærmere på, hvad forskellen er, og hvornår man skal vælge hvad.
 

Hvad er proteinpulver?

Proteinpulver er et pulver bestående af højkvalitetsprotein, som eksempelvis whey proteinpulver, og det bruges typisk til at støtte op omkring en fornuftig og velkonstruereret kostplan. Hvis man har problemer med at få dækket sit behov for protein via kosten, men generelt ikke har problemer med at indtage tilstrækkeligt med kalorier, så vælger man typisk proteinpulver.
 

Hvad er weightgainpulver?

Weightgainpulver er i princippet proteinpulver, som også indeholder en vis mængde kulhydrater og derfor er mere kalorieholdigt. Weightgainpulver henvender sig typisk til personer, som enten på grund af manglende appetit eller et stort kaloriebehov, har svært ved at få skabt sig det meget vitale kalorieoverskud. Ved at supplere med 1-2 weightgain shakes pr. dag, har man mulighed for at indtage den mængde kalorier, der skal til for at musklerne har noget at vokse af. Muskeltilvækst kræver ikke kun protein, det kræver også et overskud af kalorier. Det koster nemlig rigtig megen energi for kroppen at investere i ny muskelmasse.
 

Så hvad er konklusionen?

Konklusionen er, at har man ingen problemer med at spise nok, så er weightgainpulver et overflødigt produkt. Det er bedre at investere i noget whey proteinpulver, så man kan booste sit proteinindtag. Hvis ens kropsvægt ikke rigtigt rykker på sig, til trods for at man synes, man spiser meget, så kunne weightgainpulver være en løsning. Det skal dog siges, at man også kan lave sine egne weightgainshakes af whey proteinpulver ved at blende det sammen med bananer, sødmælk, honning og andre kalorieholdige fødevarer. Spørgsmålet handler i store træk om temperament. Mange foretrækker det bekvemme ved bare at kunne shake sig til en weightgainshake på ganske kort tid i en shaker.
 

Har du nogle spørgsmål eller kommentarer? Deltag her:

Facebook

114.000 +

Instagram

65.300 +

Bliv en del af Team Bodylab

Vil du have træningsinspiration, eksklusive tilbud og rabatkoder sendt direkte til dig? Tilmeld dig i dag, og få alle fordelene.

Du er nu en del af Team Bodylab

Bodylab og vores partnere anvender cookies til at give dig den bedst mulige personlige oplevelse på vores hjemmeside, samt til annoncering og analyse.