• Dansk proteinpulver
  • Dag-til-Dag
  • Fri fragt over 399,-
  • Fragt: Kun 29,- | Gratis over 299,-
  • E-mærket

Brug for hjælp? 96 525 525

Bestil inden 16:0016:00

Næste afsendelse

00: 00: 00

Så sender vi i dag

Leveres mandag med GLS

Hvad er det med kreatin og koffein?

Kreatin fra Bodylab

Et par ældre studier har vist, at koffein kan modvirke nogle af de akutte effekter, kreatin har på kortsigtet anaerob power og styrke, men der findes ikke studier, som fortæller, hvad den langsigtede effekt er. Koffein har en rimelig lang halveringstid i kroppen, og hvis man drikker kaffe jævnt over hele dagen, vil man i praksis have en vis mængde koffein i systemet hele dagen. Man kan godt forvente, at det også vil påvirke de langsigtede effekter af koffein på kreatin, men der findes som sagt ingen dokumentation for dette.

Vores anbefaling vil dog være, at hvis du vil have optimal effekt af kreatin, så er det en god ide at undlade koffeinen i nogen tid, men om man får 10, 50 eller 80 % af den optimale effekt af kreatin, selvom man indtager koffein, kan man desværre kun gisne om.

Spørgsmål:

Har du nogle spørgsmål eller kommentarer? Deltag her:

Facebook

114.000 +

Instagram

65.300 +

Bliv en del af Team Bodylab

Vil du have træningsinspiration, eksklusive tilbud og rabatkoder sendt direkte til dig? Tilmeld dig i dag, og få alle fordelene.

Du er nu en del af Team Bodylab

Bodylab og vores partnere anvender cookies til at give dig den bedst mulige personlige oplevelse på vores hjemmeside, samt til annoncering og analyse.