• Dansk proteinpulver
  • Dag-til-Dag
  • Fri fragt over 299,-
  • Fragt: Kun 29,- | Gratis over 299,-
  • E-mærket

Brug for hjælp? 96 525 525

Bestil inden 16:0016:00

Næste afsendelse

00: 00: 00

Så sender vi i dag

Leveres mandag med GLS

Energipiller

Energipiller – få mere energi

Træt op uoplagt? Eller har du bare brug for et skud ekstra energi i en periode med spidsbelastning? Så kan naturlige energipiller være en god løsning.

Vi kender alle til det, at være trætte og uoplagte efter en hård arbejdsdag, og praktisk talt må slæbe sig selv ned i fitnesscentret. Det er ikke et fænomen, som behøver at have noget at gøre med dårlig kost og/eller manglende søvn. Men hvad er løsningen så? Naturlige energipiller kan være løsningen.

Naturens egne energipiller baseret på guarana

Der findes mange gode energipiller på markedet, som kan bidrage til at løfte energiniveauet til træning. Man bør dog holde sig fra energipiller som indeholder ulovlige ingredienser. Der findes en række energipiller, som blandt andet indeholder efedrin, og som ikke er lovlige at sælge i Danmark. Disse energipiller sælges dog stadigvæk på det sorte marked. Der er dog en grund til at disse energipiller er ulovlige. Kombinationen af de ingredienser som er i disse energipiller, kan give nogle ret uheldige bivirkninger i forhold til hjerte kar systemet, da praktisk talt alle ingredienserne er CNS stimulerende.

Det er bedre at holde sig til naturlige energipiller, som eksempelvis energipiller der er baseret på Guarana. Guarana har naturligt et meget højt indhold af koffein, som giver forøget energi og overskud. Sammenlignet med efedrin, så har koffein ikke den samme bivirkningsprofil, til trods for at begge stoffer fungerer på nogenlunde samme måde. Det er derfor mere sikkert, at indtage energipiller baseret på guarana eller koffein, end energipiller som består af en blanding af forskellige substanser, med efedrin som hovedbestanddel.

Energipillen Bodylab Energizer er et naturprodukt baseret på guarana. Hver energipille indeholder 100 mg koffein hvilket svarer til 2 kopper kaffe. Energipillerne har ingen bivirkninger hvis den anbefalede dosering overholdes.

Har du nogle spørgsmål eller kommentarer? Deltag her:

Facebook

114.000 +

Instagram

65.000 +

Bliv en del af Team Bodylab

Vil du have træningsinspiration, eksklusive tilbud og rabatkoder sendt direkte til dig? Tilmeld dig i dag, og få alle fordelene.

Du er nu en del af Team Bodylab

Bodylab og vores partnere anvender cookies til at give dig den bedst mulige personlige oplevelse på vores hjemmeside, samt til annoncering og analyse.