• Dansk proteinpulver
 • Dag-til-dag levering
 • Gratis fragt over 500 DKK
 • E-mærket

Brug for hjælp? 96 525 525

Lige nu: Gratis fragt - 000T 00M 00Stilbage

Bestil inden 16:0016:00

Næste afsendelse

00: 00: 00

Så sender vi i dag

Leveres mandag med GLS

Basket icon0

0,00 DKK

Fedtprocent eller vægttab?


De fleste som går på slankekur for at tabe sig, er meget optaget af tallet på vægten. Og det er selvfølgelig forståeligt nok, hvis man er overvægtig. Men der er flere problemer forbundet med det at være optaget af hvad badevægten siger.

Badevægten fortæller ikke hele sandheden

Godt nok fortæller badevægten hvor mange kg man har smidt, men den fortæller ikke noget om hvad man har tabt. Og det er faktisk yderst relevant information. Der sker nemlig ofte det, at hvis man taber sig for hurtigt, så ryger der store mængder muskelmasse med i købet. Og det er ikke hensigtsmæssigt. Hvis muskelmassen mindskes, så går det ud over forbrændingen, og så tager man lettere på.

Fedtprocenten er et mere nøjagtigt redskab

Fedtprocenten er et overset redskab i forbindelse med vægttab. Der er som sagt enormt mange, der under et vægttab fokuserer alt for meget på tallet på vægten, frem for om deres vægttab foregår på en måde der er sund, har en høj chance for at kunne vedligeholdes og som ser bedst ud. Hvis man fokuserer mere på, at man taber så meget fedtmasse som muligt og så lidt muskelmasse som muligt, vil det nemlig ikke kun se bedre ud, men altså også medføre en større chance for at holde vægttabet og i øvrigt være sundere for kroppen.

Man kan selv måle fedtprocenten

Man kan holde øje med at det er fedt man taber, ved at få målt fedtprocenten eller ved at måle med et målebånd de steder man primært lagrer fedt; mave, hofte (+ arme og lår for kvinder), i forhold til de steder hvor man ikke lagrer så meget fedt (bryst, skuldre, lægge og overarme/lår for mænd).

Du kan måle din fedtprocent på flere forskellige måder. En professionel fedtprocentsmåler koster dog mange tusinde kroner. En billig måde at måle fedtprocenten på er med en fedttang. Den måler måske ikke din fedtprocent 100 % præcist, men den måler med samme unøjagtighed hver gang. Dvs. du kan stadig bruge den som indikator på hvilken vej din fedtprocent bevæger sig i forbindelse med vægttabet.

Lær at måle din fedtprocent her.

Andre spørgsmål:

Har du nogle spørgsmål eller kommentarer? Deltag her:

 • Bodylab Trimlet (180 stk)
  Bodylab Trimlet (180 stk)

  Effektiv slankepille med glucomannan fiber

  209,00DKK
  200,00DKK
  166,50DKK
  133,33DKK
  KøbVælg variant
  Info
 • Bodylab Trimlet+Koffein (180 stk)
  Bodylab Trimlet+Koffein (180 stk)

  Den originale Bodylab Trimlet tilsat koffein

  259,00DKK
  233,00DKK
  199,33DKK
  149,91DKK
  Populær
  KøbVælg variant
  Info

Facebook

92.800+

Kontakt