• Dansk proteinpulver
  • Dag-til-Dag
  • Fri fragt over 399,-
  • Fragt: Kun 29,- | Gratis over 299,-
  • E-mærket

Brug for hjælp? 96 525 525

Bestil inden 16:0016:00

Næste afsendelse

00: 00: 00

Så sender vi i dag

Leveres mandag med GLS

Træningsprogram til vægttab?


Hvilket træningsprogram skal man vælge for at optimere sit vægttab? Selvstændigt set har vægttræning en større effekt på kropssammensætningen end nogen anden form for træning, lige meget om man er i energi under- eller overskud.

Som nævnt, fører udholdenhedstræning uden kostændringer kun til ret beskedne tab af fedtmasse. Hård styrketræning vil føre til tab af fedtmasse i samme eller større omfang og samtidig have en effekt på muskelmassen.

Ideelt set, bør man lave både styrketræning og udholdenhedstræning, men idet styrketræning har den største effekt på kropssammensætningen, er den det første der skal sættes på programmet, når man fordeler sol og vand.

Mangler du et træningsprogram der kan hjælpe dig med et vægttab finder du masser af inspiration på Bodybuilding.dk eller læs denne guide til vægttab, som Bodylab.dk har udviklet som et ganske fornuftigt alternativ til andre vægttabsguider.  

Andre spørgsmål:

Har du nogle spørgsmål eller kommentarer? Deltag her:

Facebook

114.000 +

Instagram

65.300 +

Bliv en del af Team Bodylab

Vil du have træningsinspiration, eksklusive tilbud og rabatkoder sendt direkte til dig? Tilmeld dig i dag, og få alle fordelene.

Du er nu en del af Team Bodylab

Bodylab og vores partnere anvender cookies til at give dig den bedst mulige personlige oplevelse på vores hjemmeside, samt til annoncering og analyse.