• Dansk proteinpulver
  • Dag-til-Dag
  • Fri fragt over 399,-
  • Fragt: Kun 29,- | Gratis over 299,-
  • E-mærket

Brug for hjælp? 96 525 525

Bestil inden 16:0016:00

Næste afsendelse

00: 00: 00

Så sender vi i dag

Leveres mandag med GLS

Hvorfor proteinpulver?

Proteinpulver Bodylab Whey 100 Banner


Hvis man er anti-kosttilskud, så er det nærliggende at stille spørgsmålet ”hvorfor proteinpulver”? Og det er da også et ganske godt spørgsmål, for protein er vel protein? Men det er det så ikke helt alligevel. Lad os kigge lidt nærmere på, hvorfor proteinpulver er et godt valg.
 

Proteinpulver er ikke et krav

Inden vi kigger nærmere på, hvorfor proteinpulver er et godt valg, så er det vigtigt at slå fast, at proteinpulver ikke er et krav. Der fandtes store, stærke og veltrænede bodybuildere og styrkeatleter lang tid før, proteinpulver blev et populært produkt. Kodeordet er protein. Så længe man får dækket sit behov for protein, kan man sagtens blive stor og stærk uden proteinpulver. I gamle dage spiste bodybuildere store mængder kød, æg, mælk og andre proteinrige fødevarekilder. De lavede deres egne proteindrikke af æg, mælk, is, honning osv. Så proteinpulver er ikke et krav.
 

Proteinpulver er en bekvemmelighed

Den helt store fordel ved proteinpulver er bekvemmelighed. Man kan altid medbringe sig en shaker med lidt whey proteinpulver, hælde lidt vand i og vupti; så har man en højkvalitetsproteinshake, som man kan drikke hvor som helst og når som helst. Det er den helt store fordel ved proteinpulver. Det fungerer også glimrende som mellemmåltid.
 
Proteinpulver har dog også en anden, meget væsentlig fordel. Tager man whey proteinpulver, så taler vi om et proteinpulver af meget høj kvalitet. Whey proteinpulver har den absolut højeste biologiske værdi af alle proteintyper, og så er whey proteinpulver letfordøjeligt og optages lynhurtigt. Derfor egner whey proteinpulver sig glimrende som post-workoutshake. Man får hurtigt frie aminosyrer i blodstrømmen, som kan bidrage til den forøgede proteinsynteseaktivitet, som opstår i respons på hård styrketræning.
 
Så selvom proteinpulver på ingen måde er et krav, har proteinpulver så mange fordele, at man ligeså godt kan supplere sin kost med det, når nu prisen pr. gram protein ikke er meget dyrere end prisen på mange andre proteinrige fødevarer. Det er dog altid værd at huske, at hovedparten af ens proteinindtag bør komme fra helt almindelige fødevarekilder. Men at supplere med 1 proteinshake eller 2 om dagen er ikke nogen dårlig ide. 
 

Har du nogle spørgsmål eller kommentarer? Deltag her:

Facebook

114.000 +

Instagram

65.300 +

Bliv en del af Team Bodylab

Vil du have træningsinspiration, eksklusive tilbud og rabatkoder sendt direkte til dig? Tilmeld dig i dag, og få alle fordelene.

Du er nu en del af Team Bodylab

Bodylab og vores partnere anvender cookies til at give dig den bedst mulige personlige oplevelse på vores hjemmeside, samt til annoncering og analyse.