• Dansk proteinpulver
  • Dag-til-Dag
  • Fri fragt over 399,-
  • Fragt: Kun 29,- | Gratis over 299,-
  • E-mærket

Brug for hjælp? 96 525 525

Bestil inden 16:0016:00

Næste afsendelse

00: 00: 00

Så sender vi i dag

Leveres mandag med GLS

Hjælper proteinpulver?


Proteinpulver Bodylab Whey 100 Banner

Der er mange som er i tvivl om, hvorvidt proteinpulver overhovedet hjælper? Får man bedre resultater af sin træning, når man supplerer med proteinpulver? Svaret er i princippet både ja og nej. Lad og se lidt nærmere på hvorfor.
 

Hvilken rolle spiller proteinpulver?

Proteinpulver er et kosttilskud med streg under tilskud. Proteinpulver skal støtte op omkring en fornuftig og velstruktureret kostplan. Hvis man mangler at få 50 gram protein hver dag for at leve op til kravet om, hvor meget protein man skal have på daglig basis, og som en konsekvens heraf supplerer med 2 proteinshakes af hver 25 gram protein, så ja, så virker proteinpulver. Hvis man derimod har behov for 150 gram protein på daglig basis, og får de 70 gram via kosten, så batter det ikke det store, at supplere med en enkelt proteinshake på 25 gram protein.
 
Proteinpulver hjælper altså i den henseende, at det kan gøre det lettere at få dækket sit behov for protein, så man får det totale antal gram protein, man har brug for på daglig basis. Dog har det ikke den store effekt isoleret set, hvis ens kostplan er mangelfuld eller ikkeeksisterende, for det er jo ikke kun protein, som får musklerne til at vokse. Det er en meget vigtig pointe. Der skal også være et kalorieoverskud. Det, at opbygge ny muskelmasse, er meget energikrævende, og kroppen opbygger ikke bare store mængder muskelmasse, hvis den ikke har et energimæssigt basis for at gøre det.
 

En kostplan er alfa og omega

Hvis man vil have noget ud af sin styrketræning, så skal man bruge ligeså meget tid på at konstruere en fornuftig og individualiseret kostplan. Når man har gjort dette, kan man godt supplere med et proteinpulver som eksempelvis whey proteinpulver – men først der! Proteinpulver støtter op omkring en god kostplan. Proteinpulver kan ikke kompensere for en dårlig kostplan, så det korte svar er altså: ja, proteinpulver hjælper, hvis det passer ind i en fornuftig og velstruktureret kostplan.
 

Har du nogle spørgsmål eller kommentarer? Deltag her:

Facebook

114.000 +

Instagram

65.300 +

Bliv en del af Team Bodylab

Vil du have træningsinspiration, eksklusive tilbud og rabatkoder sendt direkte til dig? Tilmeld dig i dag, og få alle fordelene.

Du er nu en del af Team Bodylab

Bodylab og vores partnere anvender cookies til at give dig den bedst mulige personlige oplevelse på vores hjemmeside, samt til annoncering og analyse.