• Status
  • Dag-til-Dag
  • Fri fragt over 299,-
  • Fragt: Kun 29,- | Gratis over 299,-
  • E-mærket

Brug for hjælp? 96 525 525

Bestil inden 16:0016:00

Næste afsendelse

00: 00: 00

Så sender vi i dag

Leveres mandag med GLS

Er 'Whey Extreme' fra XX firma bedre end jeres Bodylab Whey 100 eller 100 ISO Pure?

Proteinpulver Bodylab Whey 100 Banner

Der findes rigtigt mange forskellige typer af Whey proteinpulver på både det danske og det udenlandske marked. Mange har en tendens til at vælge proteinpulver ud fra navnet.

Extreme er ikke mere ekstremt

Whey 100, Whey 100 Extra Pure eller Whey Extreme er blot navne på proteinpulver. Det behøver ikke sige noget om kvaliteten. Vi har kaldt vores ene produkt Bodylab Whey 100, da produktet indeholder ren valleprotein. Vi kunne også have kaldt det Bodylab Whey 5000, hvis vi ønskede.

Nogle kalder også deres proteinpulver for "pro whey", "whey extreme" eller lignede, da det lyder dyrt og eksklusivt. Dette er igen blot et fantasinavn og siger intet om kvaliteten eller indholdet af produktet. Det eneste navnet "fortæller" en indsigtsfuld forbruger er, at man får sit proteinpulver i en farvestrålende bøtte til en høj pris pr. kilo.

Udenlandske produkter er ikke altid bedre

Mange har også den opfattelse, at udenlandske Whey proteinpulver produkter er bedre end danske. Det er ikke korrekt. Snarere tværtimod. Mange udenlandske producenter gør ofte brug af den metoder man kalder ”amino acid spiking”. ”Amino acid spiking” går i al sin enkelthed ud på at tilsætte store mængder af de billigste og mindst vigtige aminosyrer i proteinpulveret, i et forsøg på at sænke produktionsomkostningerne, men stadigvæk holde det totale proteinindhold oppe.

Når man læser på en deklaration, og kigger på hvor mange gram protein der er i et givent proteinpulver, så er gram angivelsen baseret på det samlede nitrogenindhold. Man kan ikke se noget som helst om aminosyresammensætningen i gram i angivelsen af hvor meget protein der er i pulveret. Den store mængde af billige aminosyrer som tilsættes pulveret holder mængden af protein i vejret, men proteinpulverkvaliteten forringes markant pga. den ændrede aminosyreprofil.

Bodylab gør ikke brug af ”amino acid spiking”

Der er stor forskel på hvor meget de forskellige firmaer fylder i deres proteinpulver, men der skulle efter sigende være firmaer, hvor helt op imod halvdelen af proteinpulveret er fyldstoffer, i form af billige aminosyrer. Det er snyd og bedrag. Når du tager dig en proteinshake, og regner med at du får 30 gram høj kvalitets whey protein, så får du i realiteten kun 15 gram.

Mange vil spørge sig selv hvorfor det er tilladt? Svaret er simpelt. Fordi det deklareres. Og derfor er det også muligt at undgå disse produkter, hvis man tager sig tid til at læse deklarationen.

Hos Bodylab kan forbrugeren være sikker på at produkterne ikke har været udsat for ”amino acid spiking”.

Spørgsmål:

Har du nogle spørgsmål eller kommentarer? Deltag her: