• Dansk proteinpulver
  • Dag-til-Dag
  • Fri fragt over 299,-
  • Fragt: Kun 29,- | Gratis over 299,-
  • E-mærket

Brug for hjælp? 96 525 525

Bestil inden 16:0016:00

Næste afsendelse

00: 00: 00

Så sender vi i dag

Leveres mandag med GLS

Hvorfor beriger I ikke jeres proteinpulver med vitaminer som andre gør?

Mange udenlandske producenter af proteinpulver tilsætter vitaminer til deres proteinpulver. Vi bliver ofte spurgt hvorfor vi ikke anvender denne praksis. Det ser vi nærmere på her.

Proteinpulver indtages i forskellige mængder

Den primære årsag til at vi ikke tilsætter vitaminer til vores proteinpulver, skyldes den individuelle dosering. Vi mener, at det er en rigtig dårlig ide at tilsætte vitaminer til proteinpulver, da vores kunder jo indtager vidt forskellige mængder af proteinpulver - nogle bruger 100 gram om dagen, mens andre nøjes med 100 gram om ugen. Hvilken mængde skulle vi tage udgangspunkt i for at sikre, at alle kunder får den nødvendige dosis af vitaminer via produktet? Det ville ikke kunne lade sig gøre.

Hvorfor gør konkurrenterne det så?

Hvorfor tilsætter nogle firmaer så vitaminer og lign. til deres proteinprodukter? Den altoverskyggende forklaring er, at det er et godt markedsføringstrick. Folk ser et proteinpulver, der indeholder vitaminer og mineraler og tænker at det må være ekstra sundt på baggrund af dette. Så vælger de måske dette pulver frem for et, der ikke indeholder vitaminer/mineraler.

Der findes masser af lignende eksempler på, at producenter af kosttilskud smider lidt unødvendig 'kosmetik' i produkterne for på den måde at differentiere deres produkter og gøre dem 'bedre' end konkurrenternes.

Bedre at supplere med et vitamin/mineral tilskud

En langt bedre løsning ville være at købe et velafbalanceret og alsidigt multivitamin/mineral produkt - som fx Bodylab Bodymin - og indtage dette i stedet for. Så får man samme optimale mængde vitaminer/mineraler hver dag - også de dage hvor man ikke indtager proteinpulver.

Det er en langt mere sikker måde at gøre det på. Hvis man doserer vitaminindholdet i proteinpulver, efter dem som indtager mindst proteinpulver, så risikerer dem som indtager mest, at overdosere visse vitaminer. Det primære ved et proteinpulver bør være proteinindholdet. 

Andre spørgsmål:

Har du nogle spørgsmål eller kommentarer? Deltag her: