• Dansk proteinpulver
 • Dag-til-Dag
 • Fri fragt over 399,-
 • Fragt: Kun 29,- | Gratis over 299,-
 • E-mærket

Brug for hjælp? 96 525 525

Bestil inden 16:0016:00

Næste afsendelse

00: 00: 00

Så sender vi i dag

Leveres mandag med GLS

Er valleprotein godt for sportsudøvere og personer som motionerer?

Proteinpulver Bodylab Whey 100 af valleprotein

Valleprotein er et komplet protein af høj kvalitet med alle de essentielle aminosyrer. Valleprotein er også den rigeste kilde man kender til af naturligt forekommende forgrenede aminosyrer (BCAA: leucine, isoleucine og valine). Proteiner er vigtige for aktive personer, personer som motionerer og professionelle sportsudøvere. Kroppen har et større behov for protein under og efter motion. Et lavt niveau af protein bidrager til suboptimal restitution og bør derfor indtages indenfor en time eller mindre efter motion eller fx deltagelse i en konkurrence. Mange sportsudøvere indtager valleprotein både før og efter træning/konkurrence for at sikre kroppen optimale vilkår for at reparere og genopbygge muskelvæv.

Vi anbefaler du at indtager et proteinrigt måltid 1-2 timer inden fitness/træning og 20-30 gram valleproteinpulver, fx Bodylab Whey 100 eller Whey 100 Extra Pure, straks efter træning. Valleproteinen indtages sammen med en smule kulhydrat (fx 30-40 gram maltodextrin fra Bodylab). Kreatin kan også tilsættes hvis målet er opbygning af muskelmasse.

Læs mere om kreatin her.

  Har du nogle spørgsmål eller kommentarer? Deltag her:

  Facebook

  114.000 +

  Instagram

  65.300 +

  Bliv en del af Team Bodylab

  Vil du have træningsinspiration, eksklusive tilbud og rabatkoder sendt direkte til dig? Tilmeld dig i dag, og få alle fordelene.

  Du er nu en del af Team Bodylab

  Bodylab og vores partnere anvender cookies til at give dig den bedst mulige personlige oplevelse på vores hjemmeside, samt til annoncering og analyse.