SøgSøg
KurvKurv

Hvordan fremstilles valleproteinpulver?

Herunder er en liste med en kort beskrivelse af de trin der er involveret i at lave det valleproteinpulver som Bodylab anvender.
  1. Frisk mælk testes og godkendes af kvalitetsafdelingen.
  2. Kaseinen og en del af mælkefedtet skilles fra og anvendes senere af et mejeri til produktion af ost.
  3. Det tilbageværende flydende valle køres igennem en række fine specielle filtre for at adskille valleproteinen fra laktose (mælkesukker) og andre ingredienser i flydende valle.
  4. Koncentreret flydende valle føres igennem keramiske filtre for yderligere at koncentrere og oprense valleproteinet. Anvendelsen af keramiske filtre er en skånsom proces og denauterer eller nedbryder ikke valleproteinet.
  5. Dernæst kommer produktet ind i tørre-tårne for at fjerne overskydende vand.
  6. Slutteligt pakkes det rene valleproteinpulver i forskellige beholdere for at kunne blive brugt.

Proteinpulver Bodylab Whey 100 af valleprotein
    Trustpilot
    Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få den nyeste viden indenfor træning og unikke tilbud.
    Min kurv0