• Dansk proteinpulver
  • Dag-til-Dag
  • Fri fragt over 399,-
  • Fragt: Kun 29,- | Gratis over 299,-
  • E-mærket

Brug for hjælp? 96 525 525

Bestil inden 16:0016:00

Næste afsendelse

00: 00: 00

Så sender vi i dag

Leveres mandag med GLS

FAQ: Proteinpulver

Proteinpulver Bodylab Whey 100 Banner

Proteinpulver har eksisteret i årtier, og er det mest brugte kosttilskud inden for styrketræning, og andet kraftbetonet idræt. Det bruges af udholdenhedsatleter for at undgå nedbrydning af muskelmassen. Der findes mange typer af proteinpulver. Fælles for dem alle er dog, at kvaliteten af proteinpulveret er langt højere end for 20-30 år siden. Og udvalget af smagsvarianter er også langt større i dag. Lad os se på nogle af de typer af proteinpulver som Bodylab.dk sælger.

Whey proteinpulver

Whey proteinpulver stammer fra mælk. Mælk indeholder 2 proteinbestanddele, som begge kan bruges til produktion af proteinpulver. Den ene er kasein og den anden er valle (på engelsk whey). Når man producerer whey proteinpulver, så skilles kaseinen og en del af mælkefedtet fra. Den flydende valle køres igennem en række fine specielle filtre, for at adskille valleproteinet fra laktosen, og andre ingredienser i flydende valle. Det koncentrerede flydende valleprotein oprenses og koncentreres yderligere, hvorefter det tørres, og efterfølgende kan bruges til produktion af det whey proteinpulver vi alle kender.

Kasein proteinpulver

Kasein er som nævnt den anden proteinbestanddel i mælk. Kasein bruges også til fremstilling af proteinpulver. Kasein proteinpulver har den fordel, at det tager længere tid om at blive fordøjet og optaget, og det egner sig derfor glimrende til indtagelse lige inden sengetid. Det betyder, at der er tilgængelige aminosyrer i kroppen længere ind i natten. Det skal dog nævnes, at kasein proteinpulver indeholder en større mængde laktose. Så laktoseintolerante bør i stedet for vælge whey proteinpulver, som i Bodylab Whey 100 Extra Pure varianten stort set ikke indeholder laktose.

Det kan dog stadigvæk være forvirrende at skulle købe proteinpulver for første gang - ja, det kan være forvirrende selv 8. gang, idet valgmulighederne er mange. Vi modtager dagligt en del spørgsmål omkring proteinpulver fra vores kunder. Spørgsmålene spænder vidt – lige fra hvor meget protein, man skal indtage pr. dag til, hvorvidt proteinpulver er skadeligt. Nedenfor har vi samlet spørgsmål og svar på nogle af de oftest stillede spørgsmål omkring vores proteinprodukter.

Spørgsmål:

Har du nogle spørgsmål eller kommentarer? Deltag her:

Facebook

114.000 +

Instagram

65.300 +

Bliv en del af Team Bodylab

Vil du have træningsinspiration, eksklusive tilbud og rabatkoder sendt direkte til dig? Tilmeld dig i dag, og få alle fordelene.

Du er nu en del af Team Bodylab

Bodylab og vores partnere anvender cookies til at give dig den bedst mulige personlige oplevelse på vores hjemmeside, samt til annoncering og analyse.