• Dansk proteinpulver
  • Dag-til-Dag
  • Fri fragt over 399,-
  • Fragt: Kun 29,- | Gratis over 299,-
  • E-mærket

Brug for hjælp? 96 525 525

Bestil inden 16:0016:00

Næste afsendelse

00: 00: 00

Så sender vi i dag

Leveres mandag med GLS

Kan man få proteinpulver uden aspartam?

Proteinpulver Bodylab Whey 100 Banner

Aspartam er et af de mest anvendte kunstige sødestoffer overhovedet. Der er dog mange som ikke er glade for at indtage produkter som indeholder aspartam. Det har vi taget konsekvensen af, og som et led i vores kontinuerlige produkt optimering har vi nu (pr. 1-5-2011) fjernet aspartam fra Bodylabs whey proteinpulver.

Aspartamfrygten er dog ubegrundet

Selvom vi har valgt at fjerne aspartam fra vores produkter, så bør det dog understreges, at skræmmekampagnerne omkring aspartam er helt ude af proportioner. Aspartam er ikke kun det mest velundersøgte sødestof(1), men nok også et af de mest velundersøgte stoffer overhovedet. Der findes et hav af undersøgelser som beskæftiger sig med sikkerheden ved aspartam. Når man opsummerer det videnskabelige materiale, så er der absolut intet der peger på, at aspartam er farligt hvis det indtages i de anbefalede mængder. Der er få undersøgelser, som viser at aspartam kan være farligt, men her er der tale om undersøgelser lavet på rotter, med ekstremt høje doser. VI snakker om doser som er 500 gange højere end det man anbefaler for mennesker. I den slags doser er alt farligt. Og selv hvis doseringen var på niveau med det som man betragter som sikkert for mennesker, så kan man aldrig overføre resultaterne fra dyreforsøg til mennesker. Det giver kun en formodning om, at det potentielt set kan være farligt. Faktum er dog, at en meget stor bunke undersøgelser med stor tydelighed viser, at aspartam ikke er forbundet med alle de risici som diverse sider på nettet forsøger at proklamere.

Bodylabprodukter indeholder ikke aspartam og azo-farvestoffer

Selvom aspartam er et af de mest anvendte sødemidler på verdensplan og et af de mest veldokumenterede, så må vi også sande at det i nogle kredse har et dårligt ry. Det har vi taget konsekvensen af og fjernet det helt fra vores whey proteinpulver.

Vores neutrale udgave af proteinpulver (både af typen Bodylab Whey 100 & 100 Extra Pure, Bodylab Soy Protein og Bodylab Slow Release) indeholder ingen sødestoffer overhovedet.

Proteinpulver fra Bodylab er naturligvis også fri for de meget udskældte azo-farvestoffer.

Kilde:

(1)Crit Rev Toxicol. 2007;37(8):629-727.

Aspartame: a safety evaluation based on current use levels, regulations, and toxicological and epidemiological studies.

Magnuson BA, Burdock GA, Doull J, Kroes RM, Marsh GM, Pariza MW, Spencer PS, Waddell WJ, Walker R, Williams GM

Spørgsmål:

Har du nogle spørgsmål eller kommentarer? Deltag her:

Facebook

114.000 +

Instagram

65.300 +

Bliv en del af Team Bodylab

Vil du have træningsinspiration, eksklusive tilbud og rabatkoder sendt direkte til dig? Tilmeld dig i dag, og få alle fordelene.

Du er nu en del af Team Bodylab

Bodylab og vores partnere anvender cookies til at give dig den bedst mulige personlige oplevelse på vores hjemmeside, samt til annoncering og analyse.