• Dansk proteinpulver
  • Dag-til-Dag
  • Fri fragt over 399,-
  • Fragt: Kun 29,- | Gratis over 299,-
  • E-mærket

Brug for hjælp? 96 525 525

Bestil inden 16:0016:00

Næste afsendelse

00: 00: 00

Så sender vi i dag

Leveres mandag med GLS

Hvorfor findes Whey 100 ISO Pure ikke i en chokoladevariant?

Proteinpulver Bodylab Whey 100 Banner

Bodylab sælger proteinpulver i mange forskellige smagsvarianter. Der er dog visse smagsvarianter, som ikke kan tilbydes, hvis man køber Whey 100 Extra Pure. Læs mere nedenfor.  

Forskellen på Whey 100 og Whey 100 Extra Pure

Den whey man i dag finder i diverse typer af whey proteinpulvere, har gennemgået flere forskellige oprensningsprocesser for at frasortere de uønskede bestanddele – fx fedt og laktose. Er proteinpulveret helt (eller næsten) rent for fedt og laktose, kaldes det whey protein isolat, mens proteinpulver produkter med en smule fedt kaldes whey protein koncentrat.

Bodylab Whey 100 består af en blanding af 100 % rent udenatureret whey protein koncentrat og whey protein isolat, og indeholder kun få gram fedt og laktose pr. 100 gram proteinpulver.

Kakaopulver indeholder fedt og sukker

Når man køber Bodylab Whey 100 Extra Pure, rent valleprotein-isolat, betaler man for at få et proteinpulver, der er helt renset for fedt og laktose. Skal man lave en velsmagende chokoladevariant, er det nødvendigt at tilsætte en smule kakaopulver. Kakao indeholder en mindre mængde fedt og sukker - derfor vil det endelige produkt ikke længere være helt "rent", hvilket jo netop er det, man betaler de ekstra penge for. Derfor fås Bodylab Whey 100 Extra Pure kun i smagsvarianterne, Jordbær, vanilje, neutral, fersken/appelsin, lemon.

Whey 100 indeholder stadigvæk meget lidt fedt og laktose

Hvis man meget gerne vil have et proteinpulver med chokoladesmag, så er Bodylab Whey 100 stadigvæk et godt valg. Selvom det indeholder en blanding af whey protein koncentrat og whey protein isolat, så indeholder det kun meget få gram laktose og fedt. Mængden af laktose er så lille, at de fleste laktoseintolerante godt kan tåle produktet. 

Spørgsmål:

Har du nogle spørgsmål eller kommentarer? Deltag her:

Facebook

114.000 +

Instagram

65.300 +

Bliv en del af Team Bodylab

Vil du have træningsinspiration, eksklusive tilbud og rabatkoder sendt direkte til dig? Tilmeld dig i dag, og få alle fordelene.

Du er nu en del af Team Bodylab

Bodylab og vores partnere anvender cookies til at give dig den bedst mulige personlige oplevelse på vores hjemmeside, samt til annoncering og analyse.