Bodylab sælger proteinpulver i mange forskellige smagsvarianter. Der er dog visse smagsvarianter, som ikke kan tilbydes, hvis man køber Whey 100 Extra Pure. Læs mere nedenfor.
Forskellen på Whey 100 og Whey 100 Extra Pure
Den whey man i dag finder i diverse typer af whey proteinpulvere, har gennemgået flere forskellige oprensningsprocesser for at frasortere de uønskede bestanddele – fx fedt og laktose. Er proteinpulveret helt (eller næsten) rent for fedt og laktose, kaldes det whey protein isolat, mens proteinpulver produkter med en smule fedt kaldes whey protein koncentrat.
Bodylab Whey 100 består af en blanding af 100 % rent udenatureret whey protein koncentrat og whey protein isolat, og indeholder kun få gram fedt og laktose pr. 100 gram proteinpulver.
Kakaopulver indeholder fedt og sukker
Når man køber Bodylab Whey 100 Extra Pure, rent valleprotein-isolat, betaler man for at få et proteinpulver, der er helt renset for fedt og laktose. Skal man lave en velsmagende chokoladevariant, er det nødvendigt at tilsætte en smule kakaopulver. Kakao indeholder en mindre mængde fedt og sukker - derfor vil det endelige produkt ikke længere være helt "rent", hvilket jo netop er det, man betaler de ekstra penge for. Derfor fås Bodylab Whey 100 Extra Pure kun i smagsvarianterne, Jordbær, vanilje, neutral, fersken/appelsin, lemon.
Whey 100 indeholder stadigvæk meget lidt fedt og laktose
Hvis man meget gerne vil have et proteinpulver med chokoladesmag, så er Bodylab Whey 100 stadigvæk et godt valg. Selvom det indeholder en blanding af whey protein koncentrat og whey protein isolat, så indeholder det kun meget få gram laktose og fedt. Mængden af laktose er så lille, at de fleste laktoseintolerante godt kan tåle produktet.