• Dansk proteinpulver
  • Dag-til-Dag
  • Fri fragt over 399,-
  • Fragt: Kun 29,- | Gratis over 299,-
  • E-mærket

Brug for hjælp? 96 525 525

Bestil inden 16:0016:00

Næste afsendelse

00: 00: 00

Så sender vi i dag

Leveres mandag med GLS

Den bøtte protein, jeg lige har fået, smager ikke 100 % på samme måde som den forrige.

Proteinpulver Bodylab Whey 100 Banner

Bodylab har med tiden udviklet et bredt sortiment af smagsvarianter, når det drejer sig om proteinpulver. Kunder oplever fra tid til anden, at deres favoritsmag ikke smager helt som den plejer. Vi giver her et svar på hvorfor det forholder sig sådan.

Råvaresammensætningen påvirker smagen

Produkternes smag - specielt proteinpulver-produkterne - er ikke noget, man kan styre 100 %. Smagen kan svinge marginalt fra batch til batch. Whey (valleprotein) er et naturprodukt, hvor indholdet af fedt, laktose (mælkesukker) mv. kan svinge fra batch til batch. Indeholder produktet fx marginalt mere eller mindre fedt, vil det give slutproduktet en henholdsvis mere eller mindre cremet smag. I de fleste tilfælde vil udsvingene i indholdet dog være så små, at du ikke vil kunne smage forskel.

Neutralt proteinpulver er ikke smagløst

Det giver noget bedre mening, at råvaresammensætningen kan påvirke smagen, hvis man tidligere har smagt proteinpulver med neutral smag. Her vil man nemlig opleve, at proteinpulver med neutral smag stadigvæk smager af noget. Det er naturligvis svært at beskrive en smag, men neutralt proteinpulver kan måske beskrives som at have en lidt "mælket" smag. Det er dog ikke en særligt gennemtrængende smag, hvilket også er årsagen til at smagsudsvinget i de proteinpulver varianter man kan købe med smag, i langt de fleste tilfælde ikke registreres overhovedet.  

Bodylab holder mængden af tilsætningsstoffer nede

Nogle firmaer løser "problemet" ved at tilsætte rigtigt mange smags- og tilsætningsstoffer til deres proteinpulver, for på den måde at "overdøve" marginale forskelle i råvarernes smag. Vi tilsætter kun begrænsede mængder tilsætningsstoffer til vores produkter, og derfor kan de marginale udsving i smagen muligvis opleves oftere i vores produkter. Det skal dog understreges, at det ikke er noget, man vil bemærke i 95 % af alle batches.

Spørgsmål:

Har du nogle spørgsmål eller kommentarer? Deltag her:

Facebook

114.000 +

Instagram

65.300 +

Bliv en del af Team Bodylab

Vil du have træningsinspiration, eksklusive tilbud og rabatkoder sendt direkte til dig? Tilmeld dig i dag, og få alle fordelene.

Du er nu en del af Team Bodylab

Bodylab og vores partnere anvender cookies til at give dig den bedst mulige personlige oplevelse på vores hjemmeside, samt til annoncering og analyse.