• Dansk proteinpulver
  • Dag-til-Dag
  • Fri fragt over 399,-
  • Fragt: Kun 29,- | Gratis over 299,-
  • E-mærket

Brug for hjælp? 96 525 525

Bestil inden 16:0016:00

Næste afsendelse

00: 00: 00

Så sender vi i dag

Leveres mandag med GLS

Jeg kan få 10 kg protein hos en konkurrent til 90 kr. pr. kg! Kan I give samme pris?

Proteinpulver Bodylab Whey 100 Banner

Der findes i dag et utal af firmaer og forhandlere, som sælger proteinpulver. Og der kan derfor være stor forskel på pris og kvalitet. Det kan være fristende at købe det billigste proteinpulver, men ofte går pris og kvalitet hånd i hånd.

Bodylab går ikke på kompromis med kvaliteten

Hvis vi kunne sælge vores proteinpulver til samme pris som de billigste konkurrenter, så gjorde vi det. Men det kan desværre ikke lade sig gøre. Vi kunne sagtens sælge vores proteinpulver langt billigere, hvis det var hovedformålet, og det vores kunder ønskede. Det ville dog betyde, at vi skulle slække på kvaliteten af produktet, og det har vi intet ønske om. Vi sætter kvalitet i højsædet, og går i den forbindelse ikke på kompromis mht. valg af leverandører etc.

Mælken som bruges til vores proteinpulver kommer fra EU

Mælkeproteinet i vores proteinpulver, får vi fra EU landmænd. Vi anvender ikke mælkeprodukter fra fx USA, der har et andet regelsæt og forhold til brugen af antibiotika, hormoner til produktion af mælk end vi har her i EU. Se afsnittet om køer og væksthormon her.

Andre lande, som fx. Kina og det øvrige Østen, har generelt lave standarder hvad angår fødevaresikkerhed og kvalitet, så dem undgår vi generelt at handle med.

Så når man køber Bodylab proteinpulver, så er man sikker på at få et proteinpulver af høj kvalitet, uden risiko for hormonrester og antibiotika.

Bodylab er lydhøre over for vores kunders ønsker

Vi er ud over dette meget opmærksomme på vores kunders ønsker. Som et led i vores kontinuerlige produktoptimering har vi pr. 1-5-2011, fjernet aspartam fra vores whey proteinpulver. Selvom aspartam er et af de mest anvendte sødemidler på verdensplan og et af de mest veldokumenterede, så må vi også sande at det i nogle kredse har et dårligt ry. Det har vi taget konsekvensen af og fjernet det helt fra vores whey proteinpulver.

Vores neutrale udgave af proteinpulver (både af typen Bodylab Whey 100 & 100 Extra Pure, Bodylab Soy Protein og Bodylab Slow Release) indeholder ingen sødestoffer overhovedet.

Proteinpulver fra Bodylab er naturligvis også fri for de meget udskældte azo-farvestoffer.

Spørgsmål:

Har du nogle spørgsmål eller kommentarer? Deltag her:

Facebook

114.000 +

Instagram

65.300 +

Bliv en del af Team Bodylab

Vil du have træningsinspiration, eksklusive tilbud og rabatkoder sendt direkte til dig? Tilmeld dig i dag, og få alle fordelene.

Du er nu en del af Team Bodylab

Bodylab og vores partnere anvender cookies til at give dig den bedst mulige personlige oplevelse på vores hjemmeside, samt til annoncering og analyse.