• Dansk proteinpulver
 • Dag-til-Dag
 • Fri fragt over 299,-
 • Fragt: Kun 29,- | Gratis over 299,-
 • E-mærket

Brug for hjælp? 96 525 525

Bestil inden 16:0016:00

Næste afsendelse

00: 00: 00

Så sender vi i dag

Leveres mandag med GLS

Whey gainer? Hvad er en whey gainer?

Jeg er blevet anbefalet at bruge et kosttilskud der hedder Whey Gainer da jeg gerne vil smide noget muskelmasse på. Jeg har altid benyttet Bodylabs kosttilskud, men kan ikke finde dette kosttilskud nogen steder i shoppen.

Har I Whey Gainer eller noget der ligner?

Svar:
Whey gainer er et produktnavn og ikke en bestemt type kosttilskud. Der er flere producenter der har et produkt de kalder ’whey gainer’. Disse ’whey gainer’ produkter består typisk af valleprotein (whey protein) og kulhydrater. Dvs. de samme ingredienser som typisk findes i produkttypen ’weight gainer’.

Hvorfor nogle producenter kalder deres produkt ’whey gainer’ og andre det mere anvendte navn ’weight gainer’ kan jeg ikke svare på. Men det kan fx skyldes et ønske om at differentiere sit kosttilskud.

Du kan finde produktet Bodylab Weight Gainer her. Denne weight gainer har et højt indhold af valleprotein kombineret med kulhydrater i form af maltodextrin og sucrose.

Læs mere om ’whey gainer’ samt ’weight gainer’ her.

  Har du nogle spørgsmål eller kommentarer? Deltag her:

  FRI FRAGT
  PÅ ALLE ORDRER
  Gælder indtil torsdag kl 15

  Facebook

  114.000 +

  Instagram

  65.000 +

  Bliv en del af Team Bodylab

  Vil du have træningsinspiration, eksklusive tilbud og rabatkoder sendt direkte til dig? Tilmeld dig i dag, og få alle fordelene.

  Du er nu en del af Team Bodylab

  Bodylab og vores partnere anvender cookies til at give dig den bedst mulige personlige oplevelse på vores hjemmeside, samt til annoncering og analyse.