• Dansk proteinpulver
  • Dag-til-Dag
  • Fri fragt over 399,-
  • Fragt: Kun 29,- | Gratis over 299,-
  • E-mærket

Brug for hjælp? 96 525 525

Bestil inden 16:0016:00

Næste afsendelse

00: 00: 00

Så sender vi i dag

Leveres mandag med GLS

Koffeinindhold?

Koffein fra Bodylab banner
,

Koffeinindholdet i mange dagligdags produkter er ofte svært at gennemskue. Ofte oplyses indholdet af koffein hverken i næringsdeklarationen eller andre steder på etiketten. Det gælder naturligvis ikke koffeinpiller fra Bodylab.

Endvidere kan koffeinindholdet svinge fra produkt til produkt og for naturlige produkter som kaffe, te og kakao kan indholdet af koffein også svinge fra parti til parti.

Fødevaredirketoratets Drogelister

Ifølge Fødevaredirektoratets Drogeliste, må det daglige indtag af koffein fra enkelte fødevarer ikke overstige 300 milligram per dag. Det gælder også fødevarer med højt koffeinindhold, som fx læskedrikke med maté og guarana.

Koffeinindholdet i drikke må max være 320 mg pr. liter. Tidligere var det maksimale indhold af koffein pr. liter på det halve.

Koffein findes i mange ting, men her er nogle eksempler på produkter med koffeinindhold: 

Coca cola koffein
Te koffein
Kaffe koffein
Red Bull koffein

,

Andre spørgsmål:

Har du nogle spørgsmål eller kommentarer? Deltag her:

Facebook

114.000 +

Instagram

65.300 +

Bliv en del af Team Bodylab

Vil du have træningsinspiration, eksklusive tilbud og rabatkoder sendt direkte til dig? Tilmeld dig i dag, og få alle fordelene.

Du er nu en del af Team Bodylab

Bodylab og vores partnere anvender cookies til at give dig den bedst mulige personlige oplevelse på vores hjemmeside, samt til annoncering og analyse.