• Dansk proteinpulver
  • Dag-til-Dag
  • Fri fragt over 399,-
  • Fragt: Kun 29,- | Gratis over 299,-
  • E-mærket

Brug for hjælp? 96 525 525

Bestil inden 16:0016:00

Næste afsendelse

00: 00: 00

Så sender vi i dag

Leveres mandag med GLS

Koffein som fedtforbrænder?

Koffein fra Bodylab banner
,

Koffein har en præstationsfremmende effekt, specielt i forhold til udholdenhedsaktiviteter. Hvorfor koffein virker, er man dog endnu ikke klar over, men en interessant forklaring på at koffein har en præstationsfremmende effekt, kunne ligge i koffeins fedtmobiliserende egenskaber.

Koffein øger fedtforbrændingen

Mange undersøgelser viser nemlig, at koffein har en positiv effekt på lipolysen. Det betyder rent praktisk, at man forbrænder relativt mere fedt under længerevarende udholdenhedspræget muskelarbejde. Det har to positive konsekvenser. Den mest åbenlyse er, at man på sigt opnår en lavere fedtprocent. Den anden positive konsekvens er, at man sparer sine glykogen-depoter, så de ikke drænes i samme tempo som normalt. Det betyder, at man reelt kan arbejde længere, før man går ’kold’.Derfor er der flere, der benytter koffeintabletter som slankepiller.

Koffein i forbindelse med vægttab

Og netop fordi koffein har en positiv effekt på lipolysen, kan et tilskud af koffein være en fin tilføjelse, når man forsøger at tabe sig. Det er ikke uden grund, at koffein igennem tiden har indgået som ingrediens i mange slankepiller. Et eksempel herpå kunne være den velkendte ECA slankepille, som består af efedrin, koffein og aspirin. Den meget omdiskuterede slankepille ”Letigen”, bestod af denne meget potente blanding. Den blev dog fjernet fra markedet pga. bivirkninger. I dag må man ikke sælge slankepiller som indeholder efedrin i Danmark, og mange andre lande. Men koffein må gerne sælges, og man kan derfor drage fordel af den positive effekt som koffein har på lipolysen, hvis man gerne vil smide de overflødige kg.

Man kommer ikke uden om kosten

Det kræver selvfølgelig stadigvæk, at man følger en fornuftig kostplan for at opnå et sundt vægttab. Ingen slankepille i hele verden kan kompensere for en elendig kost. Så det er vigtigt, at man konstruerer en kostplan, som er rettet imod vægttab. Det kunne eventuelt være den meget populære 3+2 diæt. Læs mere om 3+2 diæten her. Den har været anvendt af tusindvis af vores kunder og vi har fået utroligt megen positiv feedback på den.

,

Andre spørgsmål:

Har du nogle spørgsmål eller kommentarer? Deltag her:

Facebook

114.000 +

Instagram

65.300 +

Bliv en del af Team Bodylab

Vil du have træningsinspiration, eksklusive tilbud og rabatkoder sendt direkte til dig? Tilmeld dig i dag, og få alle fordelene.

Du er nu en del af Team Bodylab

Bodylab og vores partnere anvender cookies til at give dig den bedst mulige personlige oplevelse på vores hjemmeside, samt til annoncering og analyse.