• Dansk proteinpulver
  • Dag-til-Dag
  • Fri fragt over 399,-
  • Fragt: Kun 29,- | Gratis over 299,-
  • E-mærket

Brug for hjælp? 96 525 525

Bestil inden 16:0016:00

Næste afsendelse

00: 00: 00

Så sender vi i dag

Leveres mandag med GLS

Indeholder Bodylabs produkter doping eller andre forbudte stoffer?

Man hører oftere og oftere om atleter som bliver dømt for dopingmisbrug, hvor det senere viser sig, at have drejet sig om et kontamineret kosttilskud, eller et kosttilskud, hvor producenten har tilsat ulovlige ingredienser, uden at deklarere det. Det er en yderst uheldig udvikling. Ikke kun for atleterne, som bliver dømt uden bevist at have dopet sig. Men også for de ærlige producenter, som sælger produkter som ikke indeholder doping eller spor af doping-lignende stoffer.

Problemet er mere udbredt end man skulle tro

I takt med at problemet er blevet mere udbredt, så har det også fanget mediernes interesse. Og det har ført til flere afsløringer. Der har efterhånden været en del tv-programmer på verdensplan, som har dykket dybere ned i problematikken.

Fornylig har den engelske TV kanal BBC været på jagt efter kosttilskud i Nordirland, med henblik på at teste dem for indhold af anabolske steroider og andre medikamenter. Programmets undercoverpersoner købte 6 forskellige kosttilskud, og sendte dem ind til analyse. Overraskende nok var alle 6 kosttilskud kontamineret med anabolske steroider og 1,3-dimethylamylamine, bedre kendt som DMAA. DMAA er sat i forbindelse med en række dødsfald rundt omkring i verden.

Visse kosttilskud er mere udsatte end andre

Det skal dog nævnes, at der i BBC-programmet var tale om pre-workout-kosttilskud, som ofte er noget mere udsatte for at blive tilsat ulovlige ingredienser, uden at man deklarerer det. Det ser man sjældent i forbindelse med eksempelvis proteinpulver. Når vi snakker om proteinpulver, så er der typisk tale om krydskontaminering.

Bodylabs produkter indeholder ikke forbudte stoffer

Man kan være 100 % sikker på at Bodylabs produkter ikke indeholder ulovlige stoffer. Vi har ikke nogen produktion af forbudte dopingstoffer hvorfor krydskontaminering ikke er mulig. Bodylab Nutrition er endvidere under løbende kontrol af de danske fødevaremyndigheder. Det sikrer, at vores produkter ikke kan blive forurenet med rester af forbudte (doping)stoffer. Endvidere anvender vi kun mælk fra EU-køer for at sikre os mod BST forurening. Se mere under menupunktet Om os.

Som en ekstra sikkerhedsforanstaltning arbejder vi på at teste hver enkelt batch for forbudte stoffer for at give vores kunder en maksimal beskyttelse mod forurenede produkter.  Disse tests skulle gerne være klar i løbet af foråret 2018.

,

Andre spørgsmål:

Har du nogle spørgsmål eller kommentarer? Deltag her:

Facebook

114.000 +

Instagram

65.300 +

Bliv en del af Team Bodylab

Vil du have træningsinspiration, eksklusive tilbud og rabatkoder sendt direkte til dig? Tilmeld dig i dag, og få alle fordelene.

Du er nu en del af Team Bodylab

Bodylab og vores partnere anvender cookies til at give dig den bedst mulige personlige oplevelse på vores hjemmeside, samt til annoncering og analyse.