• Dansk proteinpulver
  • Dag-til-Dag
  • Fri fragt over 399,-
  • Fragt: Kun 29,- | Gratis over 299,-
  • E-mærket

Brug for hjælp? 96 525 525

Bestil inden 16:0016:00

Næste afsendelse

00: 00: 00

Så sender vi i dag

Leveres mandag med GLS

Anti Doping Danmark - hvem er de?

Dopingproblemet i Danmark har været støt stigende de sidste årtier. I 80’erne og 90’erne var det primært bodybuildere, styrkeløftere, vægtløftere og stærkmænd, som anvendte doping-præparater. Inden for de sidste 10-15 år er anabolske steroider, og andre muskelopbyggende præparater dog blevet langt mere udbredt, og bruges flittigt af almindelige motionister. Det har skabt et øget fokus på doping, og doping betragtes af politikerne som et samfundsproblem.

Anti Doping Danmark blev født

Og netop pga. denne udvikling opstod Anti Doping Danmark. Anti Doping Danmark (ADD) blev stiftet af kulturministeriet i 2005. Før det, foregik det meste af antidoping-arbejdet hos DIF. Anti Doping Danmark er en institution som inden for de rammer kulturministeriet har udstukket, skal udføre oplysningsarbejde og testarbejde for at forhindre dopingbrug på landsplan, både i den kommercielle sektor (motionscentrene) og inden for elitesport. Anti Doping Danmark er i sin nuværende form en selvejet institution, hvis aktivitet er reguleret af ”lov om fremme af dopingfri idræt” fra d. 1. januar 2005.

Forvaltning af positive dopingtest ligger for sportsfolk hos de relevante sportsforbund og for motionister hos Dansk Fitness og Helse Organisation (DFHO).

Kulturministeriet har fået indført en meget omdiskuteret smiley-ordning, hvor det er et krav, at et motionscenter skal have en aftale med Anti Doping Danmark, mhp. testning for at få en glad smiley. Dette betyder at der i de fleste større motionscenterkæder testes mindst to gange årligt.

Hos Bodylab støtter vi salg af lovlige kosttilskud som aminosyrer, proteinpulver og kreatin.

,

Andre spørgsmål:

Har du nogle spørgsmål eller kommentarer? Deltag her:

Facebook

114.000 +

Instagram

65.300 +

Bliv en del af Team Bodylab

Vil du have træningsinspiration, eksklusive tilbud og rabatkoder sendt direkte til dig? Tilmeld dig i dag, og få alle fordelene.

Du er nu en del af Team Bodylab

Bodylab og vores partnere anvender cookies til at give dig den bedst mulige personlige oplevelse på vores hjemmeside, samt til annoncering og analyse.