• Dansk proteinpulver
  • Dag-til-Dag
  • Fri fragt over 299,-
  • Fragt: Kun 29,- | Gratis over 299,-
  • E-mærket

Brug for hjælp? 96 525 525

Bestil inden 16:0016:00

Næste afsendelse

00: 00: 00

Så sender vi i dag

Leveres mandag med GLS

Bodylab Protein Bars


Der findes rigtigt mange gode kosttilskud, og de har alle hver deres fordele og ulemper. Hvor proteinpulver fungerer som et godt supplement til et proteinfattigt måltid, eller til indtagelse lige efter træning, så fungerer proteinbars glimrende som mellemmåltid.

Protein bars når man er på farten

De fleste kender til situationen, hvor man ikke lige kan få fat i noget nærende mad, og ender med at købe noget usundt. Her er protein bars et rigtigt godt valg. Det er let at tage en protein bar med i tasken, og står man i en situation hvor man ikke lige har noget nærende mad tilgængeligt, så kan en protein bar dække dette behov. Samtidig er man sikker på at få noget kvalitetsprotein, så musklerne ikke løber tør for aminosyrer.

Protein bars i forbindelse med slankekur

Proteinbarer hører ikke umiddelbart ind under kategorien slankemidler som eksempelvis slankepiller og slankepulver, men har man svært ved helt at holde sig fra søde sager under diæt så er en proteinbar ikke det værste man kan synde med. 

Bodylabs proteinbarer har et højt indhold af protein og fungerer fint som en sund og lækker snack når du har lyst til noget lækkert, og minder i den forstand lidt om samme funktion som du får fra en proteindrik. Det er mange gange bedre at spise en proteinbar, end at kaste sig over en pose chips eller en kage.

Og hvis man ønsker en bar som er slankevenlig, så har vi nu en ny proteinbar, Bodylab Minimum Protein Bar, som indeholder langt færre kalorier end almindelige proteinbars. Bodylab Minimum Protein Bar markerer en helt ny type af mere sunde low carb proteinbarer i Danmark og er den første af sin slags lavet af en dansk producent. Det er blandt andet den første danske proteinbar som er fri for de traditionelle kunstige sødemidler (aspartam, sorbitol, maltitol mv), indeholder kun ganske lidt sukker og har både et højt protein- og fiberindhold. En Bodylab Minimum Protein Bar indeholder 20 gram protein, 21 gram kostfibre og under 4,1 gram carbs pr. proteinbar.

Køb proteinbarer her

 

Andre spørgsmål:

Har du nogle spørgsmål eller kommentarer? Deltag her:

Facebook

114.000 +

Instagram

65.000 +

Bliv en del af Team Bodylab

Vil du have træningsinspiration, eksklusive tilbud og rabatkoder sendt direkte til dig? Tilmeld dig i dag, og få alle fordelene.

Du er nu en del af Team Bodylab

Bodylab og vores partnere anvender cookies til at give dig den bedst mulige personlige oplevelse på vores hjemmeside, samt til annoncering og analyse.