• Dansk proteinpulver
  • Dag-til-Dag
  • Fri fragt over 399,-
  • Fragt: Kun 29,- | Gratis over 299,-
  • E-mærket

Brug for hjælp? 96 525 525

Bestil inden 16:0016:00

Næste afsendelse

00: 00: 00

Så sender vi i dag

Leveres mandag med GLS

Proteinpulver og steroider?

Skrevet af: Rasmus Thorup - den 18. februar 2010I Aften Showet på Dr1 blev det nævnt at proteinpulver kan indeholde steroider, hormoner og andre sundhedsskadelige stoffer. Få mere info om emnet her.

Det er korrekt at proteinpulver produceret udenfor EU kan indeholde uønskede stoffer. Læs mere om emnet her:

Proteinpulver og steroider/hormoner?

Er proteinpulver sundhedsskadeligt?

Er Bodylabs proteinpulver fri for steroider?

Proteinpulver fra Bodylab produceres i Danmark på vores egen fabrik. Alt proteinpulver fra Bodylab er baseret på mælk fra EU køer.

Hvad med andre kosttilskud? Kan de indeholde steroider/doping? Læs mere her:

Kosttilskud og doping

Senest har de amerikanske fødevaremyndigheder, FDA, fundet steroider i kosttilskudsproducenten IDS's produkter. Myndighederne advarer mod kosttilskuddene som muligvis også er solgt til danskere via nettet. Indholdet af steroider har ikke været deklareret på etiketten, men har været solgt alene som en blanding af forskellige urter rettet mod atleter der styrketræner.

Produkterne menes bl.a. at kunne forårsage leverskader, impotens, hjerteanfald, depression og udvikling af brystvæv hos mænd.

Mere info om steroider og doping her

Bodylabs produktion af kosttilskud og proteinpulver kontrolleres af de danske fødevaremyndigheder. Klik på vores smiley rapport nederst i højre hjørne for at se vores elite smiley.

Facebook

114.000 +

Instagram

65.300 +

Bliv en del af Team Bodylab

Vil du have træningsinspiration, eksklusive tilbud og rabatkoder sendt direkte til dig? Tilmeld dig i dag, og få alle fordelene.

Du er nu en del af Team Bodylab

Bodylab og vores partnere anvender cookies til at give dig den bedst mulige personlige oplevelse på vores hjemmeside, samt til annoncering og analyse.