• Dansk proteinpulver
  • Dag-til-Dag
  • Fri fragt over 399,-
  • Fragt: Kun 29,- | Gratis over 299,-
  • E-mærket

Brug for hjælp? 96 525 525

Bestil inden 16:0016:00

Næste afsendelse

00: 00: 00

Så sender vi i dag

Leveres mandag med GLS

Hvad skal jeg blande Bodylab Whey op med?

Proteinpulver Bodylab Whey 100 Banner

Proteinpulver gør det let at få dækket sit proteinbehov, og det har en stor praktisk anvendelighed. Indeholder et specifikt måltid ikke særligt meget protein, så kan man hurtigt blande en proteinshake, og supplere måltidet med denne. Det er også let at have proteinpulver med på farten, og blande det op med vand eller mælk, når man har brug for et proteinrigt mellemmåltid.

Hvad kan proteinpulver blandes op i?

Proteinpulver kan blandes op i alskens væsker. Proteinpulver kan blandes op i vand, mælk, saftevand, juice mv. Det er op til personlig præference, om man vælger det ene eller det andet. Det samme gælder i øvrigt konsistensen og smagen. Hvis man kan lide en tyk proteinshake som smager af meget, så kan man nøjes med kun at bruge lidt væske, hvis kan man lide ens proteinshake lidt tyndere og mindre kraftig i smagen, så kan man bruge mere væske.

Det skal dog nævnes, at hvis man foretrækker at blande sit proteinpulver op i juice eller saftevand, så kan det være en fordel at vælge enten proteinpulver med neutral smag, eller nogle af de frugtsmagsvarianter vi har. Det er de færreste som synes, at vanilje eller chokolade proteinpulver smager godt i eksempelvis appelsinjuice.  

Hvor meget væske bruger man normalt?

Det er som sagt op til personlig præference, hvor meget væske man bruger, når man blander sin proteinshake. Men de fleste anvender omkring 200-250 ml. skummetmælk til 30-40 gram proteinpulver. Hvis man holder sig deromkring, så får man en proteinshake med en gennemsnitlig konsistens, hvor smagen af proteinpulveret kommer til sin ret.

Mængden/typen af væske, du blander det op med, har ingen betydning for effekten - det der har betydning, er at du får proteinerne ned i maven.

Info om ' bedste proteinpulver '

 

Spørgsmål:

Har du nogle spørgsmål eller kommentarer? Deltag her:

Facebook

114.000 +

Instagram

65.300 +

Bliv en del af Team Bodylab

Vil du have træningsinspiration, eksklusive tilbud og rabatkoder sendt direkte til dig? Tilmeld dig i dag, og få alle fordelene.

Du er nu en del af Team Bodylab

Bodylab og vores partnere anvender cookies til at give dig den bedst mulige personlige oplevelse på vores hjemmeside, samt til annoncering og analyse.