• Dansk proteinpulver
 • Dag-til-Dag
 • Fri fragt over 299,-
 • Fragt: Kun 29,- | Gratis over 299,-
 • E-mærket

Brug for hjælp? 96 525 525

Bestil inden 16:0016:00

Næste afsendelse

00: 00: 00

Så sender vi i dag

Leveres mandag med GLS

Bedste proteinpulver?

Proteinpulver Bodylab Whey 100 Banner

Man kan ikke udnævne en type som det 'bedste proteinpulver'. Der findes ikke én type proteinpulver, som passer bedst til alle. Den optimale proteinkilde varierer fra person til person, og efter hvilket behov/mål personen har. Du kan klikke ind på de forskellige proteintyper og læse mere om dem og deres anvendelsesområder.

Whey proteinpulver
Soja proteinpulver
Kasein proteinpulver

Whey proteinpulver er det mest populære proteinpulver

Whey proteinpulver er dog den mest populære type af proteinpulver, og nok den type proteinpulver der sælges mest af på verdensplan. Og af god grund. Whey proteinpulver er en god allround proteinkilde, og vil man ikke investere i flere forskellige typer proteinpulver, så vil et proteintilskud som Bodylab Whey 100 ofte være det bedste valg inden for proteinpulver.

Den biologiske værdi er et meget hyppigt anvendt parameter, når kvaliteten af forskellige typer proteiner måles. Den biologiske værdi (BV) er et udtryk for, hvor godt kroppen optager og udnytter et givent protein. Whey proteinpulver har den absolut højeste biologiske værdi af alle proteinpulverprodukter. Det er blandt andet derfor whey proteinpulver har opnået den popularitet det har.

Med sin alsidige aminosyreprofil og sit høje indhold af essentielle og forgrenede aminosyrer (BCAA) har Bodylab Whey en bred vifte af anvendelsesmuligheder.

Laktoseintolerante bør vælge andre alternativer

Med mindre man er intolerant over for laktose og/eller har mælkeallergi, kan Bodylab Whey 100 stort set anvendes af alle og dækker de flestes behov. Bodylab Whey 100 er i øvrigt vores mest solgte proteinpulver. Hvis man er laktoseintolerant, så er Bodylab Whey 100 Extra Pure et bedre valg, da det praktisk talt ikke indeholder laktose. Har man mælkeallergi, og kan man ikke tåle proteinerne i whey proteinpulver, så kan man i stedet vælge enten ris proteinpulver eller soja proteinpulver.

Der kan dog være fordele ved at kombinere flere forskellige typer af proteinpulver. Læs evt. nogle af artiklerne om bedste proteinpulver, kostplaner, andre kosttilskud og lign. på Bodylab Fitness News.

Spørgsmål:

Har du nogle spørgsmål eller kommentarer? Deltag her:

 • Whey 100 sortiment
  Bodylab Whey 100 (1 kg)

  Mix af valleprotein-koncentrat og valleprotein-isolat

  179,00139,00DKK
  KøbVælg variant
  Info
 • Bodylab Clear Whey (500 g)
  Bodylab Clear Whey (500 g)

  Clear Whey indeholder hele 86 % protein fra rent isolat.

  159,00129,00DKK
  KøbVælg variant
  Info
 • Bodylab Clear Whey Box
  Bodylab Clear Whey Box (15 x 30 g)

  Et mix af alle vores smagsvarianter.

  159,00DKK
  Udsolgt
  Info