• Dansk proteinpulver
 • Dag-til-Dag
 • Fri fragt over 299,-
 • Fragt: Kun 29,- | Gratis over 299,-
 • E-mærket

Brug for hjælp? 96 525 525

Bestil inden 16:0016:00

Næste afsendelse

00: 00: 00

Så sender vi i dag

Leveres mandag med GLS

Hvorfor sælger I ikke fx glutaminpulver?

Vi får ofte henvendelser fra kunder omkring fx glutamine, da de har læst på diverse sites, at glutmaine er en vigtig aminosyre, når det gælder opbygning af muskelmasse. Det er også korrekt. Dog er det sådan, at "mindeligt" proteinpulver i forvejen indeholder rigeligt med aminosyren glutamine. Fx indeholder Bodylab Whey 100 ca. 17 gram glutamine pr. 100 gram. Der er intet belæg for at påstå, at supplementering med ekstra glutamine er en fordel.

Vi kunne godt øge vores sortiment af kosttilskud med en faktor 100, hvis vi "hoppede med på vognen" og begyndte at markedsføre og sælge diverse udokumenterede "eksotiske" produkter, som markedsføres aggressivt af specielt amerikanske firmaer. I USA må man næsten anprise produkterne, som man synes, uden at have den nødvendige dokumentation for virkningen. I Danmark er reglerne noget mere strikse. Vil vi sælge et produkt, skal vi kunne dokumentere, at produktet virker. Det er en umulig opgave for 95 % af de produkter, der findes på det amerikanske marked. Der er simpelthen ikke dokumentation for produkternes virkning, men via dygtige reklamefolk har man alligevel gjort disse produkter til en milliardindustri.

Alle vil jo gerne lige skyde en genvej til drømmekroppen. Og kan man bare plante et lille håb i forbrugeren om, at et produkt giver fx 10 kg muskelmasse på 10 uger, så er der mange, der siger »ja, ok, vi prøver. Det kan jo være det virker.« Der er bare ingen genvej, udover brugen af nogle få veldokumenterede produkter som fx kreatin monohydrat. Læs evt. Anders Nedergaards (MSc humanbiologi) artikel om emnet ved at klikke her.

  Har du nogle spørgsmål eller kommentarer? Deltag her:

  FRI FRAGT
  PÅ ALLE ORDRER
  Gælder indtil torsdag kl 15

  Facebook

  114.000 +

  Instagram

  65.000 +

  Bliv en del af Team Bodylab

  Vil du have træningsinspiration, eksklusive tilbud og rabatkoder sendt direkte til dig? Tilmeld dig i dag, og få alle fordelene.

  Du er nu en del af Team Bodylab

  Bodylab og vores partnere anvender cookies til at give dig den bedst mulige personlige oplevelse på vores hjemmeside, samt til annoncering og analyse.