• Dansk proteinpulver
  • Dag-til-Dag
  • Fri fragt over 399,-
  • Fragt: Kun 29,- | Gratis over 299,-
  • E-mærket

Brug for hjælp? 96 525 525

Bestil inden 16:0016:00

Næste afsendelse

00: 00: 00

Så sender vi i dag

Leveres mandag med GLS

Yder I prisgaranti?

Desværre ikke. Der eksisterer hundredvis af firmaer, der sælger sportsprodukter og kosttilskud over Internettet - nogle desværre med urealistisk lave priser. Der findes skrækhistorier om folk, der har købt kosttilskud til vanvittigt lave priser over Internettet og ventet i ugevis på at modtage varerne - hvis de overhovedet dukkede op. Nogle kunder har været uheldige at modtage varer, som havde overskredet sidste salgsdato. I flere tilfælde har de efterfølgende ikke været i stand til at komme i kontakt med forhandleren. Vi kan således ikke matche urealistiske priser hos branchens brodne kar, hvis vi samtidig skal være fair over for vores kunder og leve op til vores interne kvalitetskrav. Til gengæld yder vi den bedste pris i 9 ud af 10 tilfælde, bedste service samt fortrydelsesret - se mere under Yder I fortrydelsesret?

Andre spørgsmål:

Har du nogle spørgsmål eller kommentarer? Deltag her:

Facebook

114.000 +

Instagram

65.300 +

Bliv en del af Team Bodylab

Vil du have træningsinspiration, eksklusive tilbud og rabatkoder sendt direkte til dig? Tilmeld dig i dag, og få alle fordelene.

Du er nu en del af Team Bodylab

Bodylab og vores partnere anvender cookies til at give dig den bedst mulige personlige oplevelse på vores hjemmeside, samt til annoncering og analyse.