• Dansk proteinpulver
  • Dag-til-Dag
  • Fri fragt over 399,-
  • Fragt: Kun 29,- | Gratis over 299,-
  • E-mærket

Brug for hjælp? 96 525 525

Bestil inden 16:0016:00

Næste afsendelse

00: 00: 00

Så sender vi i dag

Leveres mandag med GLS

Smager neutralt proteinpulver ikke af noget?

Proteinpulver Bodylab Whey 100 Banner

Vi har mange forskellige smagsvarianter af proteinpulver i vores sortiment. Derudover har vi selvfølgelig også proteinpulver med neutral smag. Men hvad indebærer dette? Smager neutralt proteinpulver slet ikke af noget?

Neutralt proteinpulver er ikke smagløst

Det at proteinpulveret er "neutralt" betyder blot, at pulveret ikke er tilsat nogen tilsætningsstoffer. Det er naturligvis svært at beskrive en smag, men neutralt proteinpulver kan måske beskrives som at have en lidt "mælket" smag. Det er dog ikke en særligt gennemtrængende smag.

Hvorfor neutralt proteinpulver?

Der er mange grunde til at anskaffe sig neutralt proteinpulver. Mange vil gerne undgå sødestoffer og andre tilsætningsstoffer, og her er neutralt proteinpulver et godt valg. Vi har dog pr. 1-5-2011 fjernet aspartam fra vores whey proteinpulver. Selvom aspartam er et af de mest velundersøgte sødestoffer, så er der alligevel mange som ikke ønsker at indtage aspartam. Det har vi taget konsekvensen af og fjernet det helt fra vores whey proteinpulver.

Neutralt proteinpulver egner sig også rigtigt godt til madlavning, og kan indgå i mange forskellige opskrifter, hvis man vil give proteinindholdet i diverse fødevarer et boost.

Proteinpulver i neutral variant kan evt. blendes sammen med frisk frugt eller andet, for at lave en velsmagende smoothie - se vores protein opskrifter.

Spørgsmål:

Har du nogle spørgsmål eller kommentarer? Deltag her:

Facebook

114.000 +

Instagram

65.300 +

Bliv en del af Team Bodylab

Vil du have træningsinspiration, eksklusive tilbud og rabatkoder sendt direkte til dig? Tilmeld dig i dag, og få alle fordelene.

Du er nu en del af Team Bodylab

Bodylab og vores partnere anvender cookies til at give dig den bedst mulige personlige oplevelse på vores hjemmeside, samt til annoncering og analyse.