• Dansk proteinpulver
 • Dag-til-Dag
 • Fri fragt over 299,-
 • Fragt: Kun 29,- | Gratis over 299,-
 • E-mærket

Brug for hjælp? 96 525 525

Bestil inden 16:0016:00

Næste afsendelse

00: 00: 00

Så sender vi i dag

Leveres mandag med GLS

Koffeinpiller? Er de farlige?

Koffein er et naturstof, der findes vidt udbredt i planteriget, og som har været anvendt i hundredvis af år. Den koffein, der findes i koffeinpiller, er ikke anderledes end den koffein der findes i kaffe, te, cola, kakao og lignede.

Indtagelse af koffein bør dog, som de fleste andre stimulanser, anvendes med måde. Ifølge de danske fødevaremyndigheder må det daglige indtag af koffein fra enkelte fødevarer, herunder kosttilskud, ikke overstige 300 mg pr. dag. En gennemsnitlig kaffedrikker kan nemt indtage 300-400 mg koffein dagligt. Koffein i de mængder er ikke sundhedsskadeligt.

Problemet med mange af de koffeinpiller, der findes på markedet, er dog, at det kan være svært at gennemskue indholdet af koffein. Dette gælder især, hvis produktet er baseret på planteekstrakter (som fx kolanød eller guarana), som ikke er standardiserede til at indeholde en given mængde koffein. Forbrugeren har derfor svært ved at vide, hvilken dosis koffein, der indtages.

Vores koffeinpiller, Bodylab Energizer, er standardiseret til at indeholde 100 mg koffein pr. kapsel og max dosis af produktet er 3 kapsler pr. dag - dvs. 300 mg koffein.

  Har du nogle spørgsmål eller kommentarer? Deltag her:

  FRI FRAGT
  PÅ ALLE ORDRER
  Gælder indtil torsdag kl 15

  Facebook

  114.000 +

  Instagram

  65.000 +

  Bliv en del af Team Bodylab

  Vil du have træningsinspiration, eksklusive tilbud og rabatkoder sendt direkte til dig? Tilmeld dig i dag, og få alle fordelene.

  Du er nu en del af Team Bodylab

  Bodylab og vores partnere anvender cookies til at give dig den bedst mulige personlige oplevelse på vores hjemmeside, samt til annoncering og analyse.