• Dansk proteinpulver
  • Dag-til-Dag
  • Fri fragt over 399,-
  • Fragt: Kun 29,- | Gratis over 299,-
  • E-mærket

Brug for hjælp? 96 525 525

Bestil inden 16:0016:00

Næste afsendelse

00: 00: 00

Så sender vi i dag

Leveres mandag med GLS

Proteinpulver og bivirkninger?

Proteinpulver Bodylab Whey 100 Banner

Proteinpulver er ikke forbundet med bivirkninger. Proteinpulver er et naturligt produkt, som fremstilles af frisk mælk. Der er derfor tale om en fødevarekilde på lige fod med andre fødevarekilder.

Proteinpulver og allergi

Man kan dog godt have problemer med indtagelse af proteinpulver, hvis man er mælkeallergiker, eller hvis man er laktoseintolerant. En mælkeallergiker kan ikke tåle et eller flere af de mere end 25 forskellige proteiner, der findes i komælk og andre mejeriprodukter. Mælkeallergi er det, man kalder en type-1 allergi, hvor kroppen producerer antistoffet immunglobulin E, (IgE) mod mælkeproteinet. Mælkeallergi er dog en relativt sjælden allergi. Der findes langt flere laktose intolerante. Laktose intolerance skyldes mangel på enzymet laktase i tarmen, så man ikke kan nedbryde og optage laktose. Det fører til ”dårlig mave”, med alt hvad det indebærer af diarré, luft i maven osv. Alle børn kan nedbryde laktose, men i de fleste farvede folkeslag, mister man laktase enzymet i løbet af ungdommen og faktisk er det kun hos os nordeuropæere, samt nordamerikanere at det er normalt, at kunne tåle mælk som voksen. Man kan indtage kapsler med laktase, som kan indtages sammen med laktoseindeholdende produkter, så man undgår ubehaget forbundet dermed.

Forurenet proteinpulver kan give bivirkninger

Proteinpulver kan dog være forurenet med forbudte (doping)stoffer eller produceret af BST forurenet mælk. Dette kan medføre at du får bivirkninger af proteinpulver. Vi anbefaler at du køber proteinpulver fra en anerkendt producent i EU så du sikrer dig mod bivirkninger og skadelige stoffer.

Bodylab produkter indeholder ikke ulovlige stoffer

Når man handler hos Bodylab kan man være sikker på at de produkter man køber ikke indeholder ulovlige stoffer, som kan give bivirkninger. Vi har ikke nogen produktion af forbudte dopingstoffer hvorfor krydskontaminering ikke er mulig. Bodylab Nutrition er endvidere under løbende kontrol af de danske fødevaremyndigheder. Det sikrer, at vores produkter ikke kan blive forurenet med rester af forbudte (doping)stoffer. Endvidere anvender vi kun mælk fra EU-køer for at sikre os mod BST forurening. Se mere under menupunktet Om os.

Som en ekstra sikkerhedsforanstaltning arbejder vi på at teste hver enkelt batch for forbudte stoffer for at give vores kunder en maksimal beskyttelse mod forurenede produkter.  Disse tests skulle gerne være klar i løbet af foråret 2015.

Spørgsmål:

Har du nogle spørgsmål eller kommentarer? Deltag her:

Facebook

114.000 +

Instagram

65.300 +

Bliv en del af Team Bodylab

Vil du have træningsinspiration, eksklusive tilbud og rabatkoder sendt direkte til dig? Tilmeld dig i dag, og få alle fordelene.

Du er nu en del af Team Bodylab

Bodylab og vores partnere anvender cookies til at give dig den bedst mulige personlige oplevelse på vores hjemmeside, samt til annoncering og analyse.