• Dansk proteinpulver
  • Dag-til-Dag
  • Fri fragt over 399,-
  • Fragt: Kun 29,- | Gratis over 299,-
  • E-mærket

Brug for hjælp? 96 525 525

Bestil inden 16:0016:00

Næste afsendelse

00: 00: 00

Så sender vi i dag

Leveres mandag med GLS

Hvordan kan Bodylab Nutrition være billigere end alle andre?

Det kan vi, fordi vi har skåret alle de fordyrende mellemled væk. Du handler således direkte med fabrikken, uden at grossister og forhandlere skal tjene på det. Læs mere om Bodylab under menupunktet ’Om os’.

Bodylab satser på kvalitet til en fair pris

Når det er sagt, så er det forståeligt, at folk undrer sig. For pris og kvalitet går ofte hånd i hånd. Der findes mange firmaer som sælger endnu billigere proteinpulver, men ofte er kvaliteten også derefter. Hos Bodylab får man proteinpulver af høj kvalitet, og til en fair pris. Og det kan netop lade sig gøre, fordi du handler direkte med fabrikken og derfor undgår fordyrende mellemled. Vi har dog ikke som mål at producere så billigt proteinpulver som muligt. Vi ønsker at producere proteinpulver og andre kosttilskud af højeste kvalitet – og det kræver gode råvarer.  

Hvis du ene og alene søger billigt proteinpulver og ikke kigger så meget på kvaliteten, kan du sikkert finde proteinpulver billigere andre steder.

Billige produkter er ofte af ringere kvalitet

Man skulle tro, at whey proteinpulver bare er whey proteinpulver, men sådan forholder det sig desværre ikke. Der kan være stor forskel på kvaliteten, når man sammenligner de forskellige pulverprodukter. Specielt udenlandske produkter har en tendens til at være af underlødig kvalitet. Mange firmaer gør brug af det man kalder ”amino acid spiking”.

”Amino acid spiking” går i al sin enkelthed ud på at tilsætte store mængder af de billigste og mindst vigtige aminosyrer i proteinpulveret, i et forsøg på at sænke produktionsomkostningerne, men stadigvæk holde det totale proteinindhold oppe.

Når man læser på en deklaration, og kigger på hvor mange gram protein der er i et givent proteinpulver, så er gramangivelsen baseret på det samlede nitrogenindhold. Man kan ikke se noget som helst om aminosyresammensætningen i gram i angivelsen af hvor meget protein der er i pulveret. Den store mængde af billige aminosyrer som tilsættes pulveret holder mængden af protein i vejret, men proteinpulverkvaliteten forringes markant pga. den ændrede aminosyreprofil.

Bodylab gør ikke brug af ”amino acid spiking”

Der er stor forskel på hvor meget de forskellige firmaer fylder i deres proteinpulver, men der skulle efter sigende være firmaer, hvor helt op imod halvdelen af proteinpulveret er fyldstoffer, i form af billige aminosyrer. Når du tager dig en proteinshake, og regner med at du får 30 gram høj kvalitets whey protein, så får du i realiteten kun 15 gram.

Mange vil spørge sig selv hvorfor det er tilladt? Svaret er simpelt. Fordi det deklareres. Og derfor er det også muligt at undgå disse produkter, hvis man tager sig tid til at læse deklarationen.

Hos Bodylab kan forbrugeren være sikker på at produkterne ikke har været udsat for ”amino acid spiking”.

Andre spørgsmål:

Har du nogle spørgsmål eller kommentarer? Deltag her:

Facebook

114.000 +

Instagram

65.300 +

Bliv en del af Team Bodylab

Vil du have træningsinspiration, eksklusive tilbud og rabatkoder sendt direkte til dig? Tilmeld dig i dag, og få alle fordelene.

Du er nu en del af Team Bodylab

Bodylab og vores partnere anvender cookies til at give dig den bedst mulige personlige oplevelse på vores hjemmeside, samt til annoncering og analyse.